Известният с прякора си Папи Ханс Константин Трендафилов изкарва само

...
 Известният с прякора си Папи Ханс Константин Трендафилов изкарва само
Коментари Харесай

Папи Ханс със заплата от 10 бона

 Известният с прякора си Папи Ханс Константин Трендафилов изкарва единствено за месец повече, от колкото майка му и татко му за година.
А става въпрос за известната писателка с 20 романа Кристин Димитрова и професорът преводач Владимир Трендафилов. Като положително дете Папи помагал финансово на родителите си, въпреки те да проявявали типичната за интелекталците горделивост и в началото отказвали да го ангажират със себе си.

" Наистина изкарвам доста положителни пари, няма от какво да се притеснявате ", убеждавал ги великодушният им наследник. Добре платената работа на Константин му разрешавала да написа стихове за наслаждение.

Литературният му дебют бе най-продаваната книга за 2016 година, само че въреки това му е донесла нелепите 1700 лева облага, издават източници от издателския отрасъл.

Отчасти той е финансирал самичък и първият си клип Кекс, който се трансформира в същинска културна сензация. Папи обаче гледа по-сериозно на кариерата си на рекламист и това не е чудно, защото точно от там са сериозните му доходи.

Като креативен шеф в Сачи енд Сачи поетът стои зад някои от най-успешните рекламни акции на банки и кисели млека у нас. Той има пръст в емблематичните реклами на деликатеси Житница, кафе Нова Бразилия и Изи Кредив, предават от Уикенд.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР